Kinderdagverblijf de Scheve Schuit

Kinderdagverblijf de Scheve Schuit was toe aan een moderne website met een vernieuwd design, die beter aansloot op de wensen van ouders en medewerkers. Daarnaast waren ze opzoek naar een digitale nieuwsbrief in lijn met de nieuwe site.

Webdesign

Elk bezoek een prettige ervaring

We namen de oude website onder de loep en kwamen met een nieuwe indeling en structuur. Daarnaast gaven we advies in tekst en inhoud zodat ook dit beter aansloot op de wensen en behoefte van de bezoekers.

 

Voor het design zijn we opzoek gegaan naar heldere en frisse kleuren die mooi op elkaar aansluiten. Tijdens het hele proces hielden we rekening met de usability, zodat bezoekers ten alle tijden de juiste informatie kunnen vinden en een prettige ervaring overhouden aan hun bezoek op de website.

Beveiligde omgeving

Beveiligde foto’s, documenten en informatie kunnen via een persoonlijke inlog, voor zowel ouders als medewerkers, op een beschermde omgeving worden bekeken. Wel zo veilig.

Kunnen we je helpen? Vertel ons al je ideeën!

Toe aan een update, een goed advies of kunnen we jou helpen aan een complete branding? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.