Branddesign en logo ontwerp

Een complete branding

Wij zetten de merkwaarden van jouw bedrijf om tot een visuele indentiteit die het merk tot in de kleinste details vertegenwoordigt. Zo verhoog je de herkenbaarheid en geloofwaardigheid van jouw producten of diensten.

Logo ontwerp nodig? Yellowbrand in Woerden helpt.

Ontwerp merkidentiteit

Een merkidentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo ontwerp, lettertype en kleuren. Het gaat om de complete beleving die de doelgroep heeft met jouw onderneming. Welk gevoel wil je dat bezoekers krijgen bij het zien van jouw merk? Welke tone of voice is passend? De waarden van jouw bedrijf zetten we om naar een herkenbaar logo ontwerp en visuele identiteit die jouw merk tot in de puntjes vertegenwoordigen.

Hoe doen we dat?

Eerst leren we onze opdrachtgever door en door kennen. We luisteren maar stellen ook kritische vragen. Waar staan jullie voor? Wie is jullie doelgroep? Waarom zijn jullie belangrijk voor je klanten? We prikkelen met moodboards en maken ideeën visueel. Zo nemen we alle ruis weg en komen we tot de essentie: dat wat jouw merk uniek maakt. We vormen stijlen om tot concepten en komen met een uniek logo ontwerp. Deze maken we definitief. De merkidentiteit leggen we vast in een huisstijlhandboek.

Yellowbrand-215@2x

Interactieve Brainstormsessie

Een uitgebreide kennismaking waarin we direct overgaan tot actie. Het is belangrijk om vooraf een goed beeld te vormen van de wensen en behoeftes van jouw klanten. We zullen je daarom vele vragen stellen. Wat is jullie verhaal? Wat hebben jullie nu en wat kan er beter? 
Tijdens een brainstormsessie bespreken we onder andere de missie en visie van jouw bedrijf. Ook brengen we de doelgroep in kaart. Uiteindelijk stellen we samen een plan op om jouw doelen te bereiken. Alle uitkomsten kunnen we uitwerken tot een eerste concept.

Huisstijlontwerp

Een huisstijl is de vertaling van je merkidentiteit naar bedrijfsmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, briefpapier, powerpoint templates en een e-mailhandtekening. Huisstijlelementen worden vooral intern in je bedrijf gebruikt, zodat je als één geheel en volledig in stijl naar je klanten communiceert. Een goed uitgevoerde huisstijl oogt professioneel en wekt vertrouwen bij medewerkers en klanten. Alles om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf kan groeien.

Promotiemateriaal

Wanneer alle huisstijlelementen zijn ontworpen en jouw merk zich volledig identificeert met de nieuwe look en feel is het tijd om te gaan promoten. Zowel online als offline zijn er veel mogelijkheden om zichtbaar te zijn en meer klanten aan te trekken. Hoe mooi is het dan om alles in dezelfde stijl door te voeren. Van posters, brochures tot uitgebreide presentaties. We ontwerpen ze allemaal, volledig in lijn met de nieuwe huisstijl.

Merkidentiteit

Logo ontwerp

Huisstijl ontwerp

Iconen

Illustraties

Huisstijlhandboek

Concept

Brainstorm

Tone of voice

Branding | Concept | Webdesign | Website | Wireframes
Branding | Concept

GRAFISCH ONTWERP EN WEBSITES WOERDEN

Toe aan een
nieuwe branding?