Websites

Een website die voor je werkt

Nieuwe website laten maken in Woerden

WordPress websites

Net als onze ontwerpers leveren onze developers volledig maatwerk in websites en webshops. Dit zorgt ervoor dat we vrijwel elk vraagstuk kunnen omzetten tot een technische oplossing en daarmee een volledig gepersonaliseerde website kunnen bouwen. We gebruiken het WordPress-platform, zodat je een eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem tot je beschikking hebt.

Hoe doen we dat?

Het is belangrijk om vooraf te achterhalen met welk doel de website wordt gebouwd. Welke bezoekers komen er op je website en hoe zorgen we ervoor dat ze vinden wat ze zoeken? Het bedenken en uitwerken van de klantreis in combinatie met de juiste content en call-to-actions is essentieel. Dit vertalen we naar wireframes (schetsen) die we later omzetten naar een webdesign. Vervolgens wordt de website ontwikkeld en gebouwd in WordPress.

Webdesign op maat | Yellowbrand

User Experience design - Wireframes

Met behulp van User Experience design brengen we in kaart hoe bezoekers hun weg kunnen vinden naar de inhoud waarvoor ze komen. Dit doen we met behulp van wireframes. Dit zijn lijntekeningen die enkel focussen op proces, inhoud en call to actions. Zo raken we niet afgeleid door vormen en kleuren, en hebben we beter zicht op de belangrijkste elementen. Een goede UX is nodig als je wilt dat je bezoekers converteren. Vooraf plannen we een meeting in, om de volledige klantreis in kaart te brengen.

Webdesign

Als bedrijf goed voor de dag komen: dáár zorgen onze websites voor. De look- en feel van jouw website maakt de verbinding tussen jouw bestaande merkidentiteit en het vertrouwen dat hiermee wordt gecreëerd. Onze webdesigns zijn altijd uniek en op maat gemaakt. We focussen ons op sfeer, uitstraling en balans. Deze combinatie zorgt voor een positieve merkervaring en maakt dat bezoekers langer op je website blijven.

Overzichtelijk dashboard en overal beveiligd

Niet alleen de voorkant verdient aandacht, ook de achterzijde richten wij gebruiksvriendelijk en overzichtelijk in. Zo word je niet afgeleid door knoppen en functies waar je geen weet van hebt. Tevens zorgen we ervoor dat je website met een onderhoudsabonnement altijd up-to-date is, dagelijks gebackupt wordt en overal is beveiligd.

Customer Journey

UX Wireframes

Webdesign

Development

WordPress websites

Woocommerce webshops

Custom dashboard

Onderhoud & support

Hosting

Branding | Webdesign | Website | Wireframes
Branding | Concept | Webdesign | Website | Wireframes

GRAFISCH ONTWERP EN WEBSITES WOERDEN

Toe aan een
nieuwe website?