BRANDING

Logo &
huisstijl ontwerp

Of het nu gaat om een nieuw logo, een volledig nieuwe brand identity of het upgraden van een bestaande huisstijl. Met behulp van de juiste combinatie stijl, kleur en typografie creëren wij een uniek en persoonlijke merkidentiteit.

Services

Graag zetten we jouw ideeën om tot een effectief en doelgericht beeld. Een merkidentiteit die laat zien waar jij voor staat en waarmee je direct indruk kunt maken.

Logo

Een logo is als een icoon. Herkenbaar, betrouwbaar en tijdloos; uitgewerkt tot in de kleinste details.

Kleuren

Kleuren zijn essentieel voor jouw brand en zijn bepalend voor het oproepen van de juiste gevoelens en emoties.

Illustraties

Eén beeld zegt soms meer dan duizend woorden en helpen om jouw merkidentiteit kracht bij te zetten.

Iconen

Iconen zijn zeer geschikt voor het visualiseren van jouw diensten en producten. Ze zijn in alle vormen en stijlen te maken.

Fotografie

Haarscherpe en pixelvrije foto’s die direct een sfeerbeeld neerzetten, zijn de perfecte aanvulling op jouw brand.

Onze werkwijze

1. Jouw verhaal

We luisteren naar jouw verhaal, stellen vragen en maken notities. Samen komen we erachter wat de missie en visie is van jouw bedrijf.

2. Verdieping

We verdiepen ons in jouw bedrijf en we gaan opzoek naar de juiste combinatie van vorm, kleur en lettertype. Dit zetten we om naar een advies.

3. Ontwerp

We komen met een compleet Brand Identity Design vol gevoel en emotie. Een design die volledig aansluit op jouw bedrijf en direct de juiste boodschap overbrengt.

4. Afronding

We vinden het belangrijk dat je de Merkidentiteit op de juiste manier kunt toepassen. Vandaar dat we een stijlgids aanleveren met alle praktische informatie.

Wat we voor je kunnen doen

Ben je geïnteresseerd of benieuwd wat het beste bij jou en je bedrijf past? Bel ons of begin een chat gesprek, zodat we je gelijk te woord kunnen staan.

Professioneel:

Logo ontwerp

Jij en je bedrijf zijn uniek. Een gepersonaliseerd eigentijds logo kan dan niet ontbreken. Een logo die je bedrijf reflecteert en waarmee je de juiste doelgroep aanspreekt. We nemen je mee in het proces en komen met een uniek en memorabel logo. Opgeleverd in diverse bestanden en formaten.

Uitgebreid:

Logo met huisstijl

Je wilt met jouw bedrijf goed voor de dag komen. Een hoogwaardig logo, inclusief een professionele huisstijl is dan belangrijk. We zorgen ervoor dat alles tot in details wordt doorgevoerd, zoals in briefpapier, visitekaartjes en presentatie sheets. Heb je al een bestaande huisstijl en is deze toe aan een update? Ook dan helpen we je graag.

Compleet:

Volledige merkidentiteit

Je wilt een stapje verder en je bent toe aan het uitbreiden van je brand. Wij kunnen ervoor zorgen dat je huisstijl overal op wordt doorgevoerd. Naast een logo, visitekaartje en briefpapier, breiden we je merk uit tot een herkenbaar icon. Denk aan flyers, brochures, agenda’s, bekers, pennen enz. Het volledige pakket, alles in één en dezelfde stijl.

Kunnen we je helpen? Vertel ons al je ideeën!

Toe aan een update, een goed advies of kunnen we je helpen aan een complete branding? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.