WIE ZIJN WIJ?

Over ons


Bel Stef en vertel je idee:

085 – 105 31 30

Mijn naam is Stef Bosman, grafisch vormgever, eigenaar van YellowBrand en gek op alles dat te maken heeft met design. Daarnaast kan ik ook ontzettend genieten van het maken van prachtige avontuurlijke reizen, leuke dingen doen met vrienden en lekker eten.

 

Sinds het afronden van mijn opleiding als media vormgever, ben ik fanatiek bezig met grafische vormgeving waarbij ik mij vooral richt op complete branding projecten. Niets is mooier dan een bedrijf helpen aan een mooie nieuwe merkidentiteit. En als het kan inclusief een uitstekend werkende website die niet alleen mooi maar ook functioneel is en tot in elk detail klopt.

 

Wij = Een team van enthousiast ondernemers

Dit doe ik samen met een team van enthousiaste ondernemers. Hierdoor zijn we in staat grotere en breed georiënteerde projecten te verzorgen. Een team van vaste developers, tekstschrijvers, signers en fotografen.
Tijdens een project kan ik voor elke expertise hun hulp inschakelen en dit zorgt ervoor dat klanten voor al hun vragen en wensen op één adres terecht kunnen.

Wel houden we het graag overzichtelijk dus voor het behoudt van de korte lijnen ben ik altijd de persoon met wie je contact hebt. Zo is er een kleinere kans op verwarring en onnodig dubbele communicatie.

 

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen, we zijn erg benieuwd naar je wensen en ideeën.