Robin Revalidatie

Optimaal herstellen doen we samen met Robin.

Bedrijfsnaam | Branding | Webdesign | Development | Promotiemateriaal | Signing

De opdracht

Een nieuwe branding mét naams-verandering: Robin Revalidatie is een feit!

Robin Revalidatie is gespecialiseerd in letsel herstel na een ongeval. Voorheen T.i.M. Letselrevalidatie is zeer bekend in de markt, maar de naam veroorzaakte verwarring. Er bestaat namelijk ook T.i.M Fysiotherapie. Dat moest dus anders. Hoog tijd voor een volledig nieuwe naam, inclusief logo, huisstijl, website en interieur. Aan ons de eer voor een volledige make-over.

RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance1
ROB_Portfolio_Vierkant23
Robin_Revalidatie_Fotoshoot2
RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance3

‘Robin staat voor vriendelijke, persoonlijke benadering. Het symboliseert moed en een nieuw begin.’

Bij de start van het project zijn we begonnen met uitgebreide brainstormsessies. Wat maakt een goede naam? Welke betekenis willen we laten terugkomen? En wat past bij het team? Weloverwogen werd T.i.M Letselherstel uiteindelijk Robin Revalidatie. De nieuwe naam is geïnspireerd door de symboliek van het roodborstje, in het Engels Robin genoemd: een icoon van verandering, groei en doorzettingsvermogen. De alliteratie zorgt ervoor dat de naam lekker bekt, waardoor je hem goed kan onthouden. Dit is niet alleen een fijne bijkomstigheid, maar een belangrijk onderdeel waar wij veel rekening mee houden en passend advies in geven.

RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance5
ROB_Portfolio_Vierkant7
ROB_Portfolio_Vierkant8
RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance7

De gloednieuwe branding weerspiegelt perfect de kern van Robin Revalidatie. Het heeft een sportieve en frisse uitstraling die we overal in laten terugkomen. Van raambelettering tot interieurinrichting en fysieke uitingen voor de lancering: we besteden aandacht aan elk detail. Zo ook het advies voor een professionele fotoshoot waarin we de echte mensen van Robin Revalidatie laten zien. Daarnaast is de nieuwe website een mooie reflectie van de missie en visie, zowel in inhoud als in looks.

RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance8
RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance9
RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance10
RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance11
RobinRevalidatie_Yellowbrand_Behance12

Dit hebben we gedaan

Bedrijfsnaam

Branding

Tone of voice

Logo met huisstijl

Promotiemateriaal

Webdesign

Development

Signing

Branding | Concept
Branding