ONLINE- & OFFLINE MEDIA

Reclame en promotie
voor je merk

Naast het creëren van unieke logo’s en huisstijlen, breiden we merken graag uit tot een herkenbaar en vertrouwelijk icoon. Zo vormen visitekaartjes, briefpapier en enveloppen de basis van een corporate identity maar ook alle overige online- en offline media helpen bij het versterken van jouw merk. Ze helpen het vertrouwen en de herkenbaarheid van jouw producten en diensten te vergroten.

Services

Graag helpen we bij het uitbreiden van je merk. We geven advies over  het inzetten van de juiste middelen op het gebied van reclame en promotie en maken unieke ontwerpen die ook daadwerkelijk de juiste boodschap overbrengen. Daarnaast adviseren we in drukwerk en zorgen we ervoor dat alles (gedrukt en wel) op tijd wordt opgeleverd.

Flyers, brochures, advertenties

Informatief en nog altijd doeltreffend. De combinatie tekst, afbeeldingen en een passend ontwerp zorgen ervoor dat je de juiste boodschap overal kunt verspreiden.

Posters & billboards

Groots, effectief en altijd zichtbaar. Hiermee staat jouw bedrijf volledig in the picture en wordt de boodschap door heel veel mensen gezien.

Labels & verpakkingen

Packages zijn het ultieme verlengstuk van jouw merk. Ze dragen bij aan de professionalisering van je bedrijf en zorgen voor de juiste emoties bij het zien van jouw product.

(online)Banners

Banners zijn een fantastisch middel om je bedrijf te promoten. Of het gaat om binnen of buiten, groot of klein, online of offline, ze zijn er in alle soorten en maten.

Stickers

Met de juiste keuze in stickers zorgen we ervoor dat jouw bedrijf heerlijk bij de klant blijft plakken. Letterlijk!

En meer…

En we kunnen nog veel meer ontwerpen, zoals menukaarten, notitieblokken, pennen, mappen, enzovoorts.

Onze werkwijze

1. Analyse

We maken graag kennis met het bedrijf en analyseren de bestaande huisstijl om er achter te komen welke middelen we het beste kunnen gaan inzetten.

2. Advies

We geven advies in vorm, kleur en lettertype. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles, zowel online als offline, op de meest effectieve manier wordt ingezet.

3. Ontwerp

In stijl met je merkidentiteit zetten we een ontwerp neer met een duidelijke boodschap die direct de juiste gevoelens oproept.

4. Oplevering

Naast het opleveren van een fris en dynamisch ontwerp, zorgen we ervoor dat al het drukwerk netjes wordt afgeleverd. Wel zo makkelijk.

Wat we voor je kunnen doen

Ben je geïnteresseerd of benieuwd wat het beste bij jou en je bedrijf past? Bel ons of begin een chat gesprek, zodat we je gelijk te woord kunnen staan.

Uitgebreid promotie en drukwerk op maat

Visuele communicatie is enorm uiteenlopend, vandaar dat de prijs afhangt van je wensen. Neem contact op voor een offerte.

 

Offerte aanvragen

Kunnen we je helpen? Vertel ons al je ideeën!

Toe aan een update, een goed advies of kunnen we jou helpen aan een complete branding? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.