WEB & DESIGN

Responsive websites
en webdesign

Wij maken zowel start-up sites als volledig uitgebreide websites waarbij we een uniek en persoonlijk design belangrijk vinden maar waarbij usability key is. Deze combinatie maakt dat bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden en elke website overal indruk kan maken, zowel op mobiel, tablet als desktop.

Services

We helpen je graag online zichtbaar te zijn. Zo maken wij op maat gemaakte WordPress websites. Makkelijk in gebruik en met een gebruiksvriendelijke content management systeem, zodat je ook zelf de mogelijkheid hebt je website up to date te houden.

Perfect webdesign

Onze websites worden voorzien van stijlvolle designs, waarin we alles tot in de details uitwerken en die volledig in lijn zijn met jouw merkindentiteit.

User friendly

Stijlvolle websites zijn belangrijk, maar gebruiksvriendelijkheid is voor ons most important! We willen graag dat elke bezoeker een positieve ervaring heeft. Zowel op mobiel, tablet als desktop.

Wireframes

Wireframes zijn dé blueprints van een website. Deze wireframes helpen bij het visualiseren van een logische opbouw en een duidelijke structuur.

Webfonts

De juiste combinatie van bestaande lettertypes zijn een aanvulling op het design. Met handige tools zorgen wij ervoor dat deze fonts ook online overal en altijd zichtbaar zijn.

Google Optimalisatie

We optimaliseren de website voor betere zoekresultaten in Google en overige zoekmachines (SEO), zodat potentiële klanten je online sneller kunnen vinden.

Hosting

Onze professionele hosting zorgt voor snelheid, stabiliteit en zekerheid. Zo is jouw website altijd en overal toegankelijk. Tevens leggen we alle belangrijke domeinnamen voor je vast.

Onze werkwijze

1. Analyse

We komen erachter wat het doel is van de website, we doen onderzoek naar jouw bedrijf en analyseren de huidige website (mits aanwezig). Onze ideeën zetten we om naar een advies.

2. Wireframes

We selecteren de juiste content en de belangrijkste elementen. Met behulp van wireframes bepalen we de optimale gebruikersflow en structuur van de website.

3. Design & Code

We komen met een persoonlijk design die we omzetten naar een volledig functionerende website, waarin we elk detail tot in de puntjes uitwerken.

4. Monitoren

We testen de website, strijken de kreukels glad en zetten de nieuwe site online. Vervolgens blijven we de website monitoren.

Wat we voor je kunnen doen

Ben je geïnteresseerd of benieuwd wat het beste bij jou en je bedrijf past? Bel ons of begin een chat gesprek, zodat we je gelijk te woord kunnen staan.

Professioneel:

Startup website

Met bestaande WordPress templates en gestandaardiseerde workflows kunnen we op een snelle en eenvoudige manier een website neerzetten. Ook maken we gebruik van standaard opties en bestaande plugins. Zo creëren we een functionele website tegen een lagere prijs.

Uitgebreid:

Volledige website

In lijn met jouw huisstijl, maken we op basis van onze design templates, een persoonlijk webdesign. We besteden aandacht aan inhoud en structuur en met behulp van uitgebreide opties creëren we een volledig functioneerde website afgestemd op jouw doelgroep.

Compleet:

Website op maat

We halen alles uit de kast om jou een unieke website te leveren. We bepalen het doel van de website, we richten ons op de doelgroep en creëren een optimale gebruikersflow. Op maat gemaakte designs en gepersonaliseerde functies worden uitgewerkt tot in elk detail. Alles voor een complete website, afgestemd op de doelen van jouw bedrijf.

Kunnen we je helpen? Vertel ons al je ideeën!

Toe aan een update, een goed advies of kunnen we jou helpen aan een complete branding? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.